2011. március 8., kedd

Töltött csirkecombok







Ez egy olyan igazi,mindentbele kaja.....én személy szerint mindent beleteszek,amit csak találok.Ami felhasználando,mert épp lejár a szavatossága,ami másba nem jo....lényeg,hogy legyen kenyerünk.száraz vagy nem,tök mindegy.Ha nincs száraz,elég a radiátorra tenni,majd megszárad.De én ilyesmire nem adok,beleszelem a friss kenyeret is.Töltelékbe:kenyér,én 6 felsö combhoz 6 szelet toast kenyeret tettem,1 tojás,kb 1 dl tej,so,bors,vegeta,az nálam mindenben van,hagyma,füszerek izlés szerint.Jol összekeverjük,hagyjuk pihenni a masszát.Mehet bele gomba,fött tojás,télleg bármi,ami eszetekbe jut.Anyám májjal szokta csinálni,de segg férjem nem eszi meg..Innentöl a fotok beszélnek,hogy kell megtölteni a combot.Ezutan ügyesen tepsibe tesszük őket,egymáshoz közel,hogy ne tudjanak kinyilni,meglocsoljuk olajjal és kedvenc paprikás füszerekkel.Teszünk rá rozmaringot és zsályát,csak hogy sikkesebb legyen...mikor megsült,ami kb 1 ora,akkor lehet fogyasztani.Akár kézzel is,mivel csirke,de azért ajánlom a kés-villa párositást.

1 megjegyzés: