Gondban vagyok,mert eloetellel nem keszultem,elfelejtettem,hogy az olaszok szeretnek csipegetni is mielott zabalnak.Van itthon toastkenyerem,egy megmaradt mascarponem,valoszinu egy korozott szuletik majd belole,megpiritom a kenyeret hozza,azt kesz.Meg ha minden igaz,valahol a huto melyen kellene lennie kb 30 szem olivabogyonak is.Ugyhogy ezt kapjak,tetszik vagy sem.
Elsonek kapnak salsiccias tesztat,a tesztat en gyurom es nyujtom es vagom majd,ha nem felejtem el,fotozok is.
Masodiknak meg egy sajat talalmanyu receptet keszitek el.Ez egy hustekersz.
Hozzavalok:
ahany szelet hust akarsz csinalni,annyi,legjobb a tarja hozza,de a karaj is megteszi.a szeletek vekonyak legyenek,ha nem,nem tudod feltekerni oket.kb ilyenek.
Tovabbi hozzavalok:
annyi szelet bacon amennyi a hus
zoldbab izles szerint
Ezutan teszunk bele egy szelet bacon szalonnat,par szal zoldbabot,osszetekerjuk es megtuzzuk egy fogpiszkaloval hogy ne nyiljon ki.
Ha mindezzel megvagyunk,nem marad mas,mint elkesziteni.Lisztbe forgatjuk a tekercseket es keves vajban elosutjuk.addig,mig pirosak nem lesznek.ezutan felontjuk egy keves vizzel,csak annyival,hogy parolodjon,sozzuk,borsozzuk,vegetazzuk,es hagyjuk a sajat leveben parolodni,kislangon.ellenorizzuk neha,es adjunk hozza vizet,ha kell.A viz helyettesitheto borral is,de az nincs itthon.en kb masfel orat szoktam igy parolni,nagyon omlos,puha husika szokott szuletni belole,remeljuk ma is igy lesz.Ha tudok majd meg kepeket csinalni,mindenkepp megosztom veletek.
Ez a vegeredmeny a fazekban,a szosszal leontve talaljuk.
Koretnek ravasz krumplipure lesz .Receptjet itt olvashatod.
Már így is guszta, várom a kész képeket!
VálaszTörlés