Ami kell.
100 gr feher csoki.jo minosegu
1 evokanal mez
1 csapott evokanal langyos viz
1 fakanal
porcukor a gyurashoz
Csokit beletesszuk egy uvegtalba es mikro alacsony fokozatan felolvasztjuk.Azonnal elkezdjuk kevergetni a fakanallal,majd beleadjuk a vizet es a mezet es addig keverjuk mig nem lesz massza.akkor kiontjuk a konyhapultra es elkezdjuk egy lapat segitsegevel atforgatva gyurni.a porcukor legyen a kezunkhoz kozel,hogy keznel legyen.jol megmondtam,igaz???
Na szoval gyurjuk es gyurjuk kb 10 percig.Valahogy igy kell hogy kinezzen.
Ezutan termeszetesen,mint minden valamire valo tesztanak,pihennie kell...es nekunk is.Kb 15 percig beken hagyjuk,utana megtapizzuk,eleg elasztikus-e.Ha igen,formazhatjuk,ha nem,akkor meg gyurjuk kicsit porcukorral.Ezutan lehet vele tortat bevonni,vagy szivesckeket csinalni vagy a batrabbak akar rozsakat is csinalhatnak.Sajat majdnem 5 eves lanyomnak is sikerult,ugyhogy barki megprobalhatja.
Rozsakeszites videoja itt lathato.
Ma,egy egesz ejszaka utan megkostoltuk,a rozsak franko puhak es csokiizuek!!!!
Köszike, már vártam!
VálaszTörlésazt elárulod, hogy kb. mennyi cukor megy bele? Csak hogy ne álljak neki, ha fél kiló, nekem meg csak 2oo g van itthon. Köszi!
VálaszTörlésszerintem nem volt tobb mint 100 gramm,ami belement.talan annyi sem
VálaszTörlés