Ezt a sutit csak akkor kezdd el kesziteni,ha van otthon ananaszod!!!!!!!!!!!!!!!!!A sima konzerv tokeletes.
Teszta:25 dkg liszt,2 kanal joghurt,2 kanal cukor,18 deka vaj,2 tojassarga,1 sutopor jol osszedolgozod,kinyujtod,majd akkora karikakat szaggatsz mint az ananasz-szeletek.Lerakod a sutopapirral belelt lemezre,egy teszta,ra lekvar,en cseresznyelekvarral csinaltam,ra az ananasz,megint lekvar,karika teszta.Igy az osszseset.utana elore melegitett sutoben addig sutod mig megpirul a teteje.Kozben neha igazgatni kell,legalabbis az enyemek csuszkaltak ide oda...de sutes utan frankon osszeallitottam a tornyokat.Ezek utan olvasztott csokival leontod.En mindig csokoladet hasznalok,tablasat,et vagy tejcsoki,teljesen mindegy,mikroban olvasztom fel,vajat nem teszek bele...amugy kb egy oranyi ido kell,hogy a sutin megdermedjen a csokolade,de az edesseg fogyasztasat ajanlom masnapra tenni,akkor sokkal finomabb,osszeernek az izek.Es a csoki is teljesen kifagy,egyszoval fantasztikus,meg finnyas ferjem szerint is.
Ma megcsináltam!!! Tényleg finom!
VálaszTörlésugyes vagy,meg jol tetted hogy feltetted a kepet.
VálaszTörlés