2011. március 18., péntek
Csokis "schiacciata alla fiorentina"
Már valamikor a blog elején beszéltem a címben említett kevert sütiről. Vagyis erről! Klikk ide!
Ezúttal nem cukorral szórtam meg, ahogy a hagyomány követelné, nem is Hello Kittyvel díszített cukorbevonót tettem rá, hanem olvasztott csokoládét csurgattam a tetejére. Magbántam, hogy nem tejcsokoládét használtam, bár sütéshez általában a keserűt díjazom, ezúttal túllőttem a célon, az erős étcsokiíz a kelleténél jobban dominál. Ha rám Hallgatsz, te jó minőségű, selymes fényű tejcsokoládéval vonod be! ( vagy elkészíted a hagyományos változatot, mert az az igazi! )
Tisztelettel,
ÁghIca
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése