2011. március 23., szerda

Rakbol finomat....es kiadosat

Egyik kedvence a csaladnak a rak...barmilyen formaban,csak ne mozogjon.Tehat lehet szurke,rozsaszin vagy piros,tengeri vagy oceani,szeretjuk.Lenyeg,hogy ne eljen mire hozzank kerul.Mivel a gyors es kiados kajak hive vagyok,igy tesztahoz hasznaltam fel,amirol sajna foto nem keszult,mert total elfelejtettem,miota betegapolo lett belolem...ne haragudjatok,majd bepotolom mas fotokkal.
amire szukseg van:rak,ha tisztitott,az a jobbik eset,ha nem tisztitott,tisztitsd meg
rucola,azt hiszem magyarul rukkolanak hivjak
fozotejszin 2 dl
hagyma
vaj
Kis vajon megparoljuk a hagymat,radobaljuk a rakocskakat,mikor szepen majdnem megparolodtak,ez kb 5-6 perc,hozzaadjuk a tejszint,kicsit fuszerezzuk,so,bors,mikor atforrt,beledobjuk a rukkolat,amibol egy keveset kihagyunk a disziteshez.
Kozben kifozzuk a tesztat,osszekeverjuk a szosszal,majd megszorjuk egy keves friss rukkolaval,es talaljuk.
A tejszines szoszokhoz soha  nem ajanlok hosszu tesztat,inkabb a penne vagy egyeb rovid tarsai az idealisak.Viszont ha te spagettit,vagy bucatinit akarsz igy enni,te dolgod,de utana ne engem szidj,hogy felszivta az osszes szoszt.
Bucsuznom kell kedves olvasoim,remelem hetvegen tobb idom jut az irasra.....viszlat!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése