A répatorta receptje a nosaltyról van, csak én mazsola nélkül sütöm, mert nem szeretik a jányok.
4 tojás
28 dkg liszt
1 cs. sütőpor
3o dkg barnacukor ( én fehérrel készítettem)
1o dkg darált mandula
4o dkg reszelt répa
2 dl étolaj ( én 15 dkg vajat használtam)
vaníliás cukor
kiskanál fahéj
A vajat kikeverem először a cukorral, aztán a tojásokkal, majd hozzáadom a többi belevalót is. Légkeverésen 165 fokon 1 óráig sütöm.
A bevonó cukorfondant, itt: fehér cukorbevonó
De simán porcukorral meghintve is nagyon finom, egészséges sütemény zöldségféle.
A nosaltyn más a bevonó, az is finom .http://www.nosalty.hu/mandulas_repatorta_recept_6236
tedd mar at egy feher alapra,vagy legalabb egyszinure:-)))igy nem igazan latszik,milyen is...pusszantalak szivem
VálaszTörlésvagy tegyel egy eredeti kepet,ami az alap,azon biztos jol latni...lecciiiii
VálaszTörlésszerintem így is tökéletesen látszik, milyen! ( tök szép ikeás tál, ne cikizd! )
VálaszTörlésÍgy is látszik, hogy milyen szép!!!
VálaszTörlésKösöznöm Csiperke, kedves tőled!
VálaszTörlésKoszonom a kepet:-)))azt szeretnem kerdezni kedves Ica,hogy a rozsaszin diszites mibol keszult..
VálaszTörléscukor és hmmm...szégyellem, de ételfesték, a folyékony fajta. Legközelebb fehérre csinálom, úgy elegánsabb, ahhoz csak pár csepp víz kell. Ez inkább csak próba volt.
VálaszTörlés